Menu
MENU

Leverans 1-3 arbetsdagar

Leverans och fördröjning

Leverans av produkterna sker på sättet, på platsen och fram till den tid som anges i orderbekräftelsen / Kopia av faktura. Vi har risken för produkterna tills de tas över av dig, det vill säga när du har fått de produkter som du äger. Alla leveranstider som anges av oss måste betraktas som vägledande. Vid leveranstid menas tidpunkten för ankomsten av varor till vårt lager. Tiden som tas för att plocka, packa och eventuellt produktion kommer dessutom innan leveransen skickas till transportören. När tiden anges i antal dagar, är vardagar menade och befraktarens tid kommer alltid dessutom. Vi förbehåller oss rätten att avvika och eller ändra angiven leveranstid utan föregående meddelande.
 
Normal leveranstid när varan finns i vårt lager är 1-3 arbetsdagar. Om varan endast finns i huvudlager, är det 6-8 arbetsdagar. Den maximala leveranstiden är 15 arbetsdagar
Om leverans av produkter försenas, kommer vi att ge dig information så snart vi har kunskap om det, tillsammans med information om när leverans kan ske, eller om produkten (er) säljs.

Beroende på varornas natur och fördröjningens längd kan du under de omständigheterna hålla tillbaka köpeskillingen, kräva leverans, kräva ersättning eller säga upp avtalet.

MOMS OCH TULL
Tänk på att allt som beställts från vår webbshop skickas från Norge för tillfället. Det innebär att om du bor i EU eller någon annanstans kan du ha olika moms- och tullnivåer vid import till ditt land. Så i stället för att ge dig en extra faktura, har vi ett universellt pris, inklusive 25% norsk moms. Så vid export kommer det att finnas tider när den norska 25% momsen är högre än i ditt land. Denna skillnad används för att täcka kostnaderna för gebyr i tullen. För dig betyder detta mindre arbete efter leverans och att du betalar vad du ser på vår hemsida. Med frakt som enda extra kostnad.

Alla våra leveranser går med tjänsten ODD från DHL Express

DHL On Demand Delivery gör leveransen enklare för dig. Det ger dig som kund en mer flexibel leveransservice som:


• Planera din leveranstid
• Få paketet levererat på jobbet eller hemma. Eller en annan adrsse
• Hämtning på servicepunkt
• Lever till din granne