Menu
MENU

Betalning

Du kan betala via faktura, VISA / Mastercard eller finansiering via Klarna. Välj den som passar dig bäst.
Betalningssätt:


• Bankkort
• VISA / MasterCard
• Klarna - Faktura
• Klarna - Finansierings- och betalningsförseningar

Visa / Mastercard

Betalning med VISA / MasterCard är säkert och enkelt. Du anger ditt kortnummer, utgångsdatum och en verifieringskod (CV2) och godkänner genom att klicka på Slutför. Vi mottar sedan ett meddelande från Netaxept att beställningen har betalats och skickar paketet i posten.

kredit
Vi kan erbjuda kredit till företagskunder / workshops. Företag som vill ha kredit måste kontakta försäljningsavdelningen för registrering och godkännande. Kreditvärdering görs endast för kunder som finns i vår kundbas. Vi förbehåller oss rätten att kreditera våra kunder och skapa kreditvillkor efter eget gottfinnande. Endast företag utan betalningsanmälningar beviljas kredit. Kredit måste beviljas innan beställning. Om en order har gjorts utan att ansöka om en kredit skickas den i samling och konverteras inte efteråt.

Vid utebliven betalning kommer fordran efter uppsägning att skickas för insamling.


Klarna
Kommer att erbjuda betalningsförseningar i samarbete med Klarna, i alla våra försäljningskanaler. Köp nu och skjut upp din betalning i 3 eller 6 månader.
Vi erbjuder finansiering och betalningsförseningar i vår butik, via telefon och webbutik.
• Klarna Faktura - Du får en e-faktura från Klarna där varorna skickas från oss.
• Klarna konto - Betalningsfördröjning och minsta belopp per. månad

För partiella leveranser debiteras endast den partiella leveransen. Vid försenad ränta uppkommer ränta enligt förseningsräntelagen (lagen om försenad ränta osv.) Räntan fastställs av finansministeriet två gånger om året.

Vid återbetalning av returorder betalas det antingen mot ett kontonummer eller återbetalas till ett kreditkort. Återbetalningen måste göras inom 14 dagar efter mottagen retur.